Tuzlaspor Kulübü Başkanı Ahmet Çabuk’un facebook’taki hesabından yaptığı açıklamayla TFF ve MHK’yı sert sözlerle eleştirdi.

Tuzlaspor Kulübü Başkanı Ahmet Çabuk’un TFF ve MHK’yı sert sözlerle eleştirmesi ulusal basında da yer buldu. Fotomaç Gazetesi web sayfasında Ahmet Çabuk’un sözlerini manşetine taşıdı.

Tuzlaspor Kulübü Başkanı Ahmet Çabuk’un TFF ve MHK’ya yönelik eleştirilerini web sayfasında yayınlayan Fotomaç Gazetesi, Ahmet Çabuk’un yaptığı yazılı açıklamayı okuyucularına şu şekilde duyurdu;

 

Futbolu idare edemeyen kurum

2.Lig Takımlarından Tuzlaspor Kulüp Başkanı Ahmet Çabuk Sosyal Medya Hesabından TFF ve MHK'ya ağır ithamlarda bulundu.

Tuzlaspor Kulüp Başkanı Ahmet Çabuk adeta bombalarken şu ifadeleri kullandı:
''Hakemlerin kırmızı kart gördüğü ,adaletin olmadığı ,futbol oyunuyla değil de hakem oyunuyla sonucun belli olduğu lige Süper Lig denir. Futbolu idare edemeyen kuruma da TFF denir. Onurun, haysiyetin, şerefin olmadığı kuruma MHK denir. Numara yaparak arkadaşının hakkını çalan oyunculara da hırsız denir. Adaletsizlik karşısında susan dilsiz şeytandır. Tuzlaspor Kulüp Başkanı olarak beni sokmayan yılan bin yaşasın mantığını kabul etmiyorum. Duruşumuz bundan sonra da böyle devam edecektir. Sorumluluk makamında olanlar ya çözüm bulmalı ya da çözüme yardımcı olmak için istifa etmelidir. 'Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil' diye güzel bir söz var'' dedi.


http://www.fotomac.com.tr/ikincilig/2016/02/22/futbolu-idare-edemeyen-kurum