Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Çocuk ve Gençlik Komisyonu, komisyona kayıtlı çocuklara yönelik faaliyetlerine devam ediyor. Ücretsiz halk oyunları, müzik ve resim kurslarında eğitim alan çocuklar, eğlenerek öğreniyor ve sosyalleşiyor.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Çocuk ve Gençlik Komisyonu, kayıtlı çocuklara hafta sonları ücretsiz kurslar düzenliyor. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda düzenlenen halk oyunları, tiyatro ve müzik kurslarına katılan çocuklar, Tuzla Belediyesi tarafından evlerinden alınıp kurs sonrası yine evlerine bırakılıyor. Tuzla Halk Eğitimi Merkezi uzman eğitmen ve öğretmenlerin nezaretinde yetenekleri keşfeden, geliştiren ve hobilerini eğitimle bilinçli hale getiren çocuklar, eğlenerek kendini geliştiriyor. Çocukların kişisel gelişimi ve sosyalleşmesine olanak sağlayan kurslarda öğrenilenler, etkinliklerde sergileniyor. 
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Çocuk ve Gençlik Komisyonu’na kayıtlı çocukların velileri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na teşekkür etti.