Online Eğitimin Türkiye'de başladığı andan itibaren Kale Okulları bu alanda ne kadar donanımlı olduğunu gösterdi. Birçok alandaki Web 2 araçlarını başarı ile kullanan Kale Okulları bu alanda tüm okullara örnek oldu.

Uzaktan eğitim süreci başladığında YouTube ve Zoom üzerinden canlı derslere başlayan okulun videolarını binlerce öğrenci izledi.

Geçen hafta düzenlenen Veliler Arası Bilgi Yarışması da hem veliler hem de öğrencilerin katılımıyla eğlenceli ve güzel anlara sahne oldu.

Online Sınava da yeni bir boyut kazandıran Kale Okulları önce AKBİM. OBS üzerinden yoğun katılım üzerine de güçlenmiş bir altyapıyla binlerce öğrenciye ONLINE DENEME SINAVI yaptı. Bu hafta  22.05.2020 tarihinde saat 10.00-24.00 arası 7. deneme sınavını gerçekleştirecek okul yine binlerce öğrencinin başarı sıralamasını görecek. Ramazan ayı nedeniyle sınav saati uzun tutuldu. Öğrenciler 10.00-24.00 arası istedikleri saatte sınava girebilecekler.

Kale Okulları bu zor dönemi akıllı ve çalışılmış uygulamalarla kendi lehine çevirdi ve ne kadar büyük bir eğitim kurumu olduğunu kanıtladı.