Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı Tuzla’da bulunan yöre derneklerini kadın kolları başkanları ve dernek yönetimleri ile Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Ay Yıldız Sosyal Tesislerinde gerçekleşen programa AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Münire Güçlü, Tuzla Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut ve birçok kadın katıldı.

Katılımın yoğun olduğu programda konuşma yapan Dr. Fatma Yazıcı “Rumeli’den Kars’a Ardahan’dan Hatay’a kadar Anadolu’nun her yerinden güzel ülkemin güzel kadınları sevgili Tuzlalılar hepiniz hoş geldiniz. Bugün size tekrar merhaba demek için toplandık. 5 sene için yeniden bir başlangıç yapacağız. Daha mutlu daha güzel bir Tuzla için birlik beraberliğimizi bozmadan daha güzel günler için çaba göstereceğiz. Seçim çalışmalarınızda bizlere vermiş olduğunuz destekten dolayı çok teşekkür ederiz. Derneklerimizin kadın kollarını her zaman çok önemsedik kadın kolları olmayan derneğimiz olmasın istiyoruz. Bizler, kadınlar dayanışma içinde daha mutlu kadınlar olsun diye uğraşıyoruz.

Program sonunda Dr. Fatma Yazıcı’ya doğum günü sürprizi yapan kadınlar Dr. Fatma Yazıcı’ya kadınlara vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ettiler.