Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu'nun Bursa İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmasının ardından, Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.
Dün akşam yapılan atamaların ardından Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilen Tuzla Halk Eğitim Merkezi’nin başarılı müdürü Metin Çangır’a Tuzla Manşet Gazetesi olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz.
Metin Çangır Kimdir?
1972 yılında Sakarya/Akyazı´da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini yine aynı yerde tamamladı. 1991-96 öğretim yılları arasında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde okudu.
1996 Yılında Tuzla Yunus Emre İlköğretim Okulunda öğretmenliğe başladı.
2007 yılında uzman öğretmen oldu.
2008 yılında Yeditepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi Ve Bilimi Alanında Tezli Yüksek Lisansını tamamladı.
1996-2014 yılları arasında Tuzla’daki farklı okullarda öğretmen ve idareci olarak görev yaptı.
Bir çok Yerel,Ulusal,Uluslararası projelerde ve STK’larda görev almaktadır.
2022 yılında başöğretmen oldu.
2014 yılı aralık ayından itibaren Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak çalıştı.
Evli ve üç çocuk babası olup, yabancı dil olarak orta derece İngilizce ve Arapça bilmektedir.

