Tuzla Ülkü Ocakları Başkanı Kerim Cebeci, gençlerin uyuşturucudan uzak durmalarını ve bulundukları boşluktan spor yoluyla kurtulmalarını sağlamak amacıyla bir futbol turnuvası düzenleyeceklerini belirtti.
Tuzla Ülkü Ocakları Başkanı Kerim Cebeci kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, gençliği ağına düşüren uyuşturucu madde bağımlılığından kurtulmalarının en güzel spor yoluyla olacağını belirterek yaptığı açıklamada,
“ Bugün ölümlere sebep olan, gençliği bir ağ misali yakalayan, çağın gürültüsü içerisindeki kirli ellerin gençliğe bir eğlence misali sunduğu Uyuşturucu madde bağımlılığı; vücudun işlevlerini olumsuz yönde etkileyen maddelerin kullanılması, bundan dolayı zarar görüldüğü hâlde bu maddelerin kullanımının bırakılamamasıdır. Bağımlı, madde kullanımına ara verdiğinde yoksunluk belirtileri yaşar. Zamanla madde kullanım sıklığını ve dozunu artırır.
Sonu ölümlere varan bağımlılık, kirli ellerin kazanç kaynağı olmuş durumdadır. Bir yandan gencecik canlar yiterken diğer yandan sokaklar tekin olmaktan çıkmaktadır. Şer odakları bunu bir kazanç kaynağı haline getirirken bir yandan da gençliğimizi acı bir şekilde tüketmektedir.
Bizler ahlaki olgunluğun timsali olmak bir milletin geleceği olan gençlerini hem ruh hem beden hem zihin dinçliği ile geleceğe kavuşturmak için gayrette olan Ülkü Ocakları olarak; Uyuşturucuya ve Bunu ilkokul kapılarına kadar indiren şer odaklarına savaş açmış o kirli elleri kırmaya and içmiş vatan sevdalılarıyız! Bizler bugünün çocukları yarının sahibi olan gençliğimizi korumak ve nesillerimizi özümüzden çıkmadan İslam ahlakı Türk örf ve adetleriyle Ocaklarımızda yetiştirenleriz. Bugün Ülkü Ocakları yanlışa karşı yetişen her neferi ile bu milletin evlatlarına uzanan uyuşturucu pisliğine karşı dik bir duruş sergileyerek bitirmeyi amaçlamaktadır. Tuzlanın gençlik ateşi olan Ülkücüler olarak bizde üstümüze düşen görevi vicdani sorumluluk bilerek uyuşturucuya karşı konulmaz bir savaş açmış bulunmaktayız, Gençlik temiz bir zihin dinç bir beden ve sağlam bir ruh ile bize lazımdır, gençliğin kazanılması bizler için asli vazifesidir. Bugün ocağa gelen gençlerimiz kafelerde şer odaklarının hedefi haline gelemez, hedef olan arkadaşlarına göz yumamaz veya bir kötülüğün maşası haline getirilemez. Ocağa giden genç tarihini bilir İslamiyeti yaşar ve ahlakı ile kendini belli eder, Gençliğin bu düsturda olması bizim için el koyulması gereken bir meseledir. Tuzla Ülkü Ocakları olarak gençliğin içinde bulunduğu boşluğu spor yaparak doldurmasını hedeflediğimiz spora teşvik etmek amaçlı Tuzla genelinde her vatan evladının katılabilecek olduğu bir futbol turnuvası düzenleyerek her birinizi takımlarınızı oluşturarak bu turnuvada yer almaya davet ediyoruz” dedi.
Tuzla Ülkü Ocakları Olarak düzenleyecekleri futbol turnuvasına Tuzla genelinden herkesin katılabileceğini de ifade eden Kerim Cebeci, “ Düzenleyeceğimiz futbol turnuvasına ilçemiz genelinden herkes katılabilecek. Takımlar 1 Kaleci, 6 oyuncu ve 3’te yedek oyuncu olmak üzere 10 kişiden oluşacaktır” dedi.
Ve diyoruz ki;
Tuzla Ülkü Ocakları olarak biz varız!
Siz de duyarsız kalmayın...
Ülkü Ocakları Tuzla İlçe Başkanı
Kerim CEBECİ

